Seabreeze

Seabreeze has recieved the Sprout touch with a brand new extension completely in keeping with the quiet cul-de-sac in the coastal village of St Merryn on the North Cornwall Coast.

Client Brief

The client wanted to transform their living area and create a new open plan kitchen / diner / lounge, changing the original kitchen into a handy third bedroom.

Sprouts Role

Sprout acted in a Design and Build capacity on this build.  The Sprout Design Team designed the kitchen area to allow as much light as possible into the original building and blend perfectly both internally and externally.  The works were completed whilst the owners were living in the home.

Kitchen Extension from the existing loungeLarge roof light floods the kitchen with lightThe beautiful kitchen in the new extensionThe new extension blends perfectly with the orginal buildingThe neat garden is completed by raised beds created by the Sprout teamSpace to the side of the extension creates a lovely sun terrace