Mordryg

Although Mordryg has been completed for some time and the owners moved in over the summer, I am waiting to photograph the house until the landscaping is complete, the grass has grown and the long awaiting balcony glass is in place. 

The owner is very pleased with the way the work has been carried out and explained how her parents had brought the plot and built the original house many years ago.  Now together with input from their children the house is being rebuilt to modern standards and to complement modern living.  A wonderful thing to be able to pass from generation to generation and I'm sure the Grandparents would be pleased with the results.

Client Breif

A large and spacious family home, big enough to house all the extended family at certain times of the year.  The old house didn't make the most fo the veiws so it was essential that the new build make more of this.

Sprouts Role

Sprout designed and built this home keeping into mind the importance of the view and making room for all the family.  Sprout created large social areas both upstairs and down along with a huge balcony on the first floor which gives dramtic views out across the estuary.

Crew on siteView from the ste cam early in the projectInside coming on nicelyUpstairs galleryPatio being laid to the rear of the propertyScaffolding all round while we work on the roofHappy on site - one of the Sprout CrewFinishing touches being added to the roof